Vatikanski kruh podvala ili istina?

Česti su upiti vjernika što učiniti s nekim porukama gdje se traži da tu poruku šaljemo dalje na više adresa? Što učiniti s dobivenim pismima sličnih sadržaja? Što učiniti sa spravljanjem nekakva „vatikanskoga kruha“ itd.Odgovor je jasan. Nemojte nasjedati na tu vrstu krive pobožnosti i rituala. To graniči s čudnim prakticiranjem vjere. Uz to, često i sami operateri šalju sms poruke koje onda drugi prosljeđuju i tako se stječe zarada.

Budite u vjeri utemeljeni, čvrsti i nepoljuljani. Ne bojte se osvete ili nekakve kazne i nesreće ako ne učinite kao piše u tim porukama. Također vjerujte samo Kruhu koji je s Neba sišao. Isus je Kruh vječnoga života i tko jede taj Kruh (pričest) živjet će vječno. Puno je okolo „čudnih i lažnih proroka“ i treba biti oprezan.

Također nemojte sada ništa loše misliti o onima koji su vam nešto od ovoga savjetovali jer su to vjerojatno činili u neznanju i uz najbolju namjeru. Istina oslobađa i pomozimo jedni drugima u čistoći i čvrstoći naše vjere! Nemojmo od vjere činiti magiju!

P.s. Imam potpuno razumijevanje prema onima koji su činili ili čine drugačije ali dobro se nekad zapitati kuda mene neki čini vode!?

ČUDO U MEĐUGORJU, MUČENIK NA OLTARU

Agape 11.8.2017. fra jozo Zovko povodom Zlatne mise

Agape 18.8.2017. - fra Vice Blekić