Emisija Agape

AGAPE SVE EMISIJE KRONOLOŠKI - ARHIV

Emsije Agape možete čuti ovdje. Radiopostaje Mir Međugorje emisiju uživo emitira petkom od 20,30 sati (ljeti u 20,45), te u reprizi noću sa subote na nedjelju u 3,15 sati. Repriza je i na Radiju Plus nedjeljom u 9,30 sati.

Don Dubravko Turalija: Isus se čudio nevjeri i neznanju

Gost emisije Agape bio je dr. don Dubravko Turalija. Evo nekih tema o kojima smo razgovarali: Zašto su učenici branili nekome da izgoni zloduhe iz opsjednutih?

Cijepljenje: Drugo mišljenje

Svakodnevno slušamo o bezuvjetnoj potrebi cijepljenja. Imamo li pravo o toj temi čuti drugačije mišljenje!? Izreći o tome drugo mišljenje ne znači udarati na nečiju savjest i vršiti antipropagandu.

Agape: Silovatelji i zločinci šetaju Vukovarom

Ono što su u emisiji Agapa na Radiopostaji Mir Međugorje izgovorili Nikola Kajkić, Irena Kačić i Hajdar Dodaj jednostavno treba čuti.

Zašto drugi ne govore ovako?

Osebujan je svećenik Anđelko Kaćunko. Široki spektar znanja koristi kako bi upućivao ljude dobru, analizirao stanje svijeta i svijesti ljudi. On to čini drugačije od mnogih. Dok kritizira on nudi i rješenja.

Treba i ovo čuti: Što je istina?

Što se zbiva? Kako u ovim okolnostima pokušati živjeti normalno i bez straha? Što zahtijevaju roditelji, što kaže struka, kako je raditi osoblju u školama, što je s javnošću i izvještavanju o koronavirusu?

Karolina Vidović Krišto: Vjera i istina su spas

U emisiji je o vrlo zanimljivim temama govorila saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto. 

Papa je u zadnji tren "spasio" Međugorje

Darko Pavičić u emisiji Agape govori o brojnim aktualnostima o kojima se malo ili nikako može čuti u drugim medijima.

Kako riješiti sukobe, svađe i dobro komunicirati?

Ti si kriva! Ti si taj koji uvijek pokvari moj dan! Dosta mi je više tvojih kritika! Ja ću u ovoj kući poludjeti s vama! Miči mi se s očiju! Ne želim te ni čuti ni vidjeti!

Stranice

Pretplati se na Emisija Agape