Emisija Agape

AGAPE SVE EMISIJE KRONOLOŠKI - ARHIV

Emsije Agape možete čuti ovdje. Radiopostaje Mir Međugorje emisiju uživo emitira petkom od 20,30 sati (ljeti u 20,45), te u reprizi noću sa subote na nedjelju u 3,15 sati. Repriza je i na Radiju Plus nedjeljom u 9,30 sati.

AUDIO: Zvijezde me uvijek nasmiju

Oko nas žive divni ljudi. Ovaj mladić iz Dubrovnika Božo Benić, arhitekt i doktorand je dio svoje ljubavi dao za misije. Poslušajte njegovu priču.

AUDIO: Dosta šupljaka, slijedite uzore

Toliko nam se nameću razni ljudi bez dubine i žrtve. Takve ne treba slijediti. Pođite u život po uzornu na ovu četvoricu mladića i svjedoka vjere. Poslušajte predavanje.

Fra Žarko Ilić govori o Stepincu što niste do sada čuli

Fra Žarko Ilić je u emisiji Agape iznio neke vrlo zanimljive i do sada nepoznate detalje o blaženome Stepincu. Preporučamo poslušati. Uz ovo donosimo molitvu i pismo kardinala Kuharića fra Žarku.

Zlatko Miliša: Liječeći karcinom susreo sam ljubav Božju

Kad znanstvenik i jedan od najpriznatijih hrvatskih sociologa i pedagoga kaže da je najveće ispunjenje, smisao i dubinu u životu imao kad se liječio od opake bolesti karcinoma grla, onda je to još jedan dokaz kako smo duhovna a

Kako služe i kako žive časne sestre?

Kad nekada netko jedan sat ili jedan dan daruje nešto učini za druge to pamtimo, o tome pričamo, o tome se piše. A zamislite da postoje osobe koje su cijeli život darovali za druge. Takve osobe postoje. One su časne sestre.

Doživio sam milosti, ali i teškoće

Erudit ili opisno čovjek velikih znanja, načitan, ljubitelj klasičnih jezika i glazbe. Pedeset godina je misnik oltara Gospodnjega. Doživio sam milosti, ali i teške dane. Životni razgovor s dr. fra Tomislavom Pervanom.

U potrazi za smislom života se ne smijemo umoriti

Gost emisije Agape bio je briljantan um, čovjek pun znanja, ideja, vizija. Riječ je od dr.

Djevojke tražite u crkvi, a ne u discu i alkoholu

Emilio Perić je mladić iz Mostara. Svojim stilom života mnogima unosi radost.

Treba nam sunca, svjetla i topline jednih za druge

U emisiji Agape je gostovao don Ivan Štironja, župnik u Studencima. On kao bivši misionar u Tanzaniji govorio je o ljubavi za širenje Radosne vijesti.

Stranice

Pretplati se na Emisija Agape