Novosti

Putopis: Nije Amerika sve što sja

Putopis fra Marija Knezovića do Amerike i natrag objavio je Večernji list. Čitajte o tome kako sam u ranojutarnje sate doživio mlade, zašto bi čovjek iz Australije kocem „okerepio“ svoga sina da nije oženio Hrvaticu.

Knjiga "Nisam šutio" na kućnoj adresi

Želite knjigu „Nisam šutio“ na vašu kućnu adresu? Vi koji prebivate u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj to možete učiniti. Isključivo porukom u inbox - porukom (ne u komentare) ostavite svoje podatke. 
Ime i prezime

Nakon Zagreba i Posušje uz knjigu Nisam šutio

U Posušju je u nedjelju 6. studenoga predstavljena knjiga „Nisam šutio – otvoreno o Crkvi politici i društvenim događanjima“ autora fra Marija Knezovića. Kino dvorana, svjedoci kažu, nikada nije bila ispunjenija.

Iskustvo jedne noći: Prepusti se Isusu

Tog prvog dana Došašća, moji najmiliji su nakon napornog dana otišli ranije u krevet.

Razotkriveni: HRT manipulira i obmanjuje javnost

Manipulacija, pristranost i ideološka nastrojenost Hrvatske radiotelevizije – HRT-a je sve očitija. Svojim prilozima obmanjuju javnost, cenzuriraju istinu i prešućuju prave činjenice.

Najava: Duhovni seminar na Kočerinu

U župnoj crkvi na Kočerinu održat će se duhovni seminar pod nazivom „Ključna pitanja vjere i morala u izazovima modernoga svijeta“. Trodnevni seminar će početi u utorak 10.

Video poruka braniteljima: Ponosni smo na vas

Hrvatski branitelji, oni istiniti i vjerodostojni, zavrjeđuju sve poštovanje, ljubav i divljenje. Sramotno je da su nam mrtvi branitelji heroji, a živi branitelji teret.

Film o fra Ljubi Čuturi prigodom godišnjice smrti

Obilježena je prva godišnjica smrti hercegovačkoga franjevaca fra Ljube Čuture. U tri crkve su za njega slavljene Svete mise u Ljubotićima, Kočerinu i Posušju. Na svim mjestima crkve su bile pune.

Posjetite preuređenu stranicu fra3

Bogoslovi hercegovačke franjevačke provincije, koji vrijeme svoga studija provode u Zagrebu, obnovili su izgled svoje stranice.

Poplava: Budi srce i brat bratu u nevolji

Neki će olako i neodgovorno reći da je poplava izravna Božja kazna tim stanovnicima! Na takav način nemojmo promatrati događaje oko poplave. Sada trebamo pustiti analize i prestati izricati optužbe.

Stranice

Pretplati se na Novosti