Novosti

Dobili smo QR kod čitač za stranu i Youtube

Izrađen je QE kod čitač za stranicu fratar.net i za Youtube kanal Agape RTV. QR kod će pomoći za lakše ulaženje u sadržaj ako zaboravite web adresu.

Seminar o popravljanju budućnosti i životom s Kristom

U župi Kočerin je od 9. do 11. ožujka održan trodnevni duhovni seminar pod nazivom „Kako popraviti budućnost – novi početak s Kristom“.

Srpski episkop kaže da Vučić laže

„On je obično laprdalo, lažov, kukavica, Vučić je blebetalo. On laže sebe i druge. Priča kao da smo sisali veslo. Laže čim zine i čovjek koji u ništa ne vjeruje“. Znate tko je to rekao o Aleksandru Vučiću?

Slušajući naš Youtube kanal pomozite drugima

O ČEMU SE RADI? Je li vam ide na živce i izbaci vas iz takta kad slušate nešto na Youtube ili internetu i najedanput uskoči reklama/promidžbena poruka?

Pet milijuna posjetitelja slušalo Agape RTV

Papa Pio XII. je izrekao kako su mediji „divni Božji darovi“. Kad je to Papa izgovarao nije bilo ni primisli o internetu ili YouTube kanalu. Papa Pavao VI.

Fra Mario Knezović obranio doktorsku disertaciju

Fra Mario Knezović, član Hercegovačke franjevačke provincije i župnik na Kočerinu, uspješno je obranio doktorsku disertaciju pod naslovom: „Analiza i uloga komunikacijskih kanala u evangelizacijskome djelovanju Katoličke crkve

Kočerin: Duhovni seminar privukao mnoštvo vjernika

U župi Kočerin u Hercegovini je od 6. do 8. ožujka održan je trodnevni duhovni seminar kojem je voditelj bio fra Mario Knezović, župnik. Kroz tri večeri on je govori o temi „Život s Isusom oslobađa straha i daje smisao“.

Putopis: Nije Amerika sve što sja

Putopis fra Marija Knezovića do Amerike i natrag objavio je Večernji list. Čitajte o tome kako sam u ranojutarnje sate doživio mlade, zašto bi čovjek iz Australije kocem „okerepio“ svoga sina da nije oženio Hrvaticu.

Knjiga "Nisam šutio" na kućnoj adresi

Želite knjigu „Nisam šutio“ na vašu kućnu adresu? Vi koji prebivate u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj to možete učiniti. Isključivo porukom u inbox - porukom (ne u komentare) ostavite svoje podatke. 
Ime i prezime

Stranice

Pretplati se na Novosti