Jedno ti nedostaje

Mladima: Hajde ne budali, možeš ti to

Na brojnim majicama mladih čitamo – Just do it! Što se krije ispod majice, ne mislim na ono na što mladi uglavnom misle (Hm!), je veliko pitanje.

AUDIO: Isuse, spasi nas, pogibosmo

U Bibliji, u različitim prilikama, Bog poručije «Ne boj te se!». Isus, kao Bog i čovjek, duboko proniče u stvarnost našeg postojanja. Isus zna koliko smo ranjivi, nemirni, prestrašeni, očajni.

Božja valuta je ljubav

Često ćemo čuti, osobito od starijih osoba, nakon nekoga urađenoga posla ili dobroga dijela kako će nam za to Bog platiti. Ta plaća nije vremenita. Misli se na ono što je neprolazno i vječno.

Oslonimo se na Isusa i uzmimo krunicu u ruke

Nije vrijeme manifestacija i prezentacija, nego vrijeme Isusovih svjedoka.

Kamere i mikrofoni ne moraju biti uključeni da nas zapaze

Živimo u društvu gdje se često ideali srozavaju, uzdižu se idoli, a pravi uzori teško mogu na scenu. Dnevni i drugi tisak napučen je tzv.

Koja je bolja ili koja je u pravu: Marta ili Marija?

Gubitak smisla za male stvari ugušen je planetarnim željama „spašavanja“ svijeta i upravljanja svime. Zato nam nešto i poručuje zgoda susreta Marte i Marije s Isusom.

Televizijska razmišljanja o Božjoj riječi

Emisija Kerigma je televizijska emisija koja na vrlo aktualan način prati Božju poruku i događaje. Emitira se na Našoj TV nedjeljom u 13 i 22 sata.

Intervju: Budimo promjena koju očekujemo od drugih

Poštovani fra Mario, što je to korizma i koji je njezin značaj u vjerničkom životu?

Fra Mario: Oni su dokaz da postoji Bog

Ta radost zbog knjige „Ne lomite napukle trske“ tiho se, poput nevina osmjeha, uvukla u mene. Pomislih, ako se uopće u ushitu ljubavi može misliti, kako ima posebnih ljudi koji brinu o osobama koji imaju posebne potrebe.

Stranice

Pretplati se na Jedno ti nedostaje